JOBS

separa Senior Private Banker
Leuven
Delen
[ Terug ]

DELEN LEUVEN ZOEKT EEN PRIVATE BANKER 

Delen est la banque privée de belangrijkste à Vlaanderen. Met een continue groei heeft de bank gekozen een vijftal jaren geleden om dichter bij de klant een zetel te openen. En 2000, waren er slechts 4 kantoren: Antwerpen, Brussel, Luik et Roeselare. En 2020, zijn er 13 kantoren: Gent, Hasselt, Leuven, Namen, Waterloo, Geel, Knokke. En dit jaar worden er twee bijkomende geopend: Brasschaat en Waregem. Voor zetel Leuven zoeken wij een Private Banker die het team zal vervoegen bestaande uit een 6 Private Bankers. Het concept Private Banking est getypeerd rencontré discrétionair beheer, planification successorale, kredieten via dochteronderneming Bank J. Van Breda. Het est bestemd voor de goede huisvader met een lange termijnvisie.Het is geen private bank voor mensen die grote risico's willen nemen en Bank Delen biedt enkel een klein aantal eigen fondsen, geen architecture ouverte. Delen is de meest rendabele bank in België met 300 personeelsleden (waarvan 90 informatici).

Functiebeschrijving en Profiel

. De Private Banker zal in het begin een portefeuille klanten novelemen maar hij / zij moet ook aan acquisitie doen van nieuwe klanten met een vermogen vanaf 500.000 €. Idealiter, heeft hij een eigen netwerk, of heeft hij bij zijn huidige werkgever de relatie met vermogende klanten kunnen personaliseren via zeer regelmatige contacten, initiatieven, events. Een hunter die de methodiek van prospectie goed kent is ook een zeer goede kandidaat. Nadien, zal hij ook via Bank J. Van Breda nieuwe klanten krijgen fr via Delen Leuven komen er ook klanten (instroming). De verhouding est: 1/3 prospectie, 1/3 via Van Breda, 1/3 via de Bank. Een Private Banker bij Delen heeft gemiddeld 300 klanten die hij zeer regelmatig ontmoet.U wordt geholpen door Estate Planners voor juridische vragen en inzake het beheer van de portefeuille, 

. woonachtig in de regio Vlaams Brabant.

. een achttal jaren ervaring dans la banque personnelle et privée

. Études Hogere

. goede kennis van het Frans

. stijlvolle communicatie

. sterk commercieel

. esprit d'équipe: bij Delen zoekt men niet individualisten die alles doen om een ​​groot eigen bonus te behalen, neen men werkt voor de resultaten van het kantoor.