JOBS

separa Senior Estate Planner
Antwerpen
[ Back ]
 1. 1. DE BANK

Delen – Private Bank te Antwerpen is gespecialiseerd in het beheer van particuliere vermogens. Hun dienstverlening, het discretionaire financiële beheer, omvat een globale aanpak van het roerend vermogen. Bank Delen heeft hierin jarenlang een bewezen track record. Het is in België de meest rendabele bank met een constante gemiddelde groei van 10 tot 15%. De bank telt 290 personeelsleden.

Het commerciële netwerk omvat 12 kantoren in België, 1 kantoor in Luxembourg en 1 in Zwitserland.

Bank Delen maakt deel uit van de holding Finaxis die wordt gecontroleerd door 75% Ackermans & van Haaren en door 25% Promofi (familie Delen).

 1. 2. DE VACATURE SENIOR ESTATE PLANNER PATRIMONIAAL ADVISEUR ANTWERPEN

Als Senior Estate Planner vervoegt u het team van 20 juristen, waarvan 13 in Antwerpen werken.

Met het oprichten van haar cel "Patrimoniaal Advies", speelde in 1996 reeds Delen Private Bank een pioniersrol in het bankwezen. Vandaag wordt zij in deze sector beschouwd als marktleider.

De Estate Planner is een ondersteunende functie voor de Private Bankers maar integenstelling met andere financiële instellingen, is de Estate Planner persoonlijk betrokken vanaf het eerste contact met  de private klant en volgt hij / zij het geheel van de ondernomen stappen samen met de klant, de Private Banker.  De Estate Planner werkt dagdagelijks zeer nauw samen met de Private Bankers van het kantoor.

De klant is bij Bank Delen de goeie huisvader. En net zoals met de strategie inzake beleggingen, hoeft de cliënt geen ingewikkelde spitstechnologie, die alleen experten begrijpen, maar heeft hij wel nood aan een heldere strategisch inzicht in de structuur van hun vermogens. Vaak volstaan enkele kleine maatregelen om het gewenste resultaat te bekomen. Wij werken graag de juiste aanpassingen uit voor onze cliënten - altijd op maat.

De Estate Planners staan voltijds ten dienste van het cliënteel voor al hun vragen over het uitgebreide familie- en fiscaal recht:

 • huwelijksvermogensrecht
 • erfrecht
 • geïntegreerde vermogens- en successieplanning
 • regularisatie van het vermogen (kofferbeleggingen, buitenlandse spaartegoeden)
 • opvolging binnen uw bedrijf

 

Zij volgen de wetgeving op en vormen de Private bankers in de juridische onderwerpen.

 

 1. PROFIEL
 • Master in de Rechten aangevuld met een bijkomende diploma in de Fiscaliteit en /of het Notariaat
 • Minimum 5 jaren ervaring als jurist in estate planning  in de financiële sector, bij een Big Four of in een notaris- of advocatenkantoor.
 • Nederlandstalig met een goede kennis van het Frans
 • Leergierig, analytisch denken, in team kunnen werken
 • Flexibel, goed georganiseerd
 • Klantengerichtheid