CONSULTANTS

PASCAL JONNAERT

TEL: 0479 36 26 75

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Master in de Rechten (ULB) en in de Criminologie (ULB), Pascal begon zijn carrière als advocaat in een bekend advocatenkantoor. Na deze periode was hij HR Manager van drie banken (Citibank, Axa Bank en Paribas) en van Ernst & Young. Pascal was Recruitment Consultant bij Rubin en Division Manager Banking Recruitment bij Robert Half. Hij lag ook aan de basis van Goldhand, de 3de grootste rekruteringsfirma in België in 2000. In 2001 richt hij Jonnaert & Partners op om de bancaire recruteringen opnieuw te dynamiseren. Pascal wordt al sinds meer dan 10 jaar beschouwd als de meest actieve headhunter van de bancaire sector.

JEAN-FRANÇOIS HOCKE

TEL: 0475 35 43 32

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Handelsingenieur van de Solvay Business School (VUB), Jean-François was Chief Trading Officer bij Delta Lloyd Securities voordat hij bij Jonnaert & Partners in 2007 begon. Jean-François begon zijn professionele carrière bij ING Luxemburg in private wealth management. Nadien vervoegde hij de Generale Bank, thans BNP Paribas Fortis, waar hij gedurende 10 jaar een equity trading team opbouwde als Chief Trading Officer. Hij was ook actief, als senior business consultant, bij Odyssey Asset Management Systems voor banken in Nederland.  ALAIN BERLAND

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Onze associated partner in Luxemburg, Alain heeft een lange carrière achter de rug binnen verschillende instellingen in het Groot Hertogdom (Manufacturers Hanover Trust Company, Banque Paribas Luxembourg, Ippa & Associés, Real Software,...) en dit in verschillende management functies. In 2001 besloot hij een Recruteringskantoor op te starten: JobPartner. In 2008, besloten Jonnaert & Partners en JobPartner samen te werken met een lange termijn visie.