WELKOM

De firma startte in 2002 te Brussel teneinde Financiële Instellingen te helpen bij hun recruteringsnoden. In 2004, werd Jonnaert & Partners leader in bancaire recrutering. Samenwerkingsakkoorden werden getekend in Parijs, Luxemburg en Genève. Gekend voor haar uitzondelijke resultaten in direct search, onderhoudt Jonnaert & Partners lange termijnrelaties met toonaangevende financiële instellingen. In 2008, hebben wij een Totaal Pakket van Human Ressources diensten ontwikkeld met: Career Transition, Fusies & Acquisities, Outplacement en Loonstudies.

 

                                                                          

 

Jonnaert & Partners Banking Recruitment (JP Bank) is het gespecialiseerd rekruteringskantoor voor de bancaire sector. Bij JP Bank, geloven wij echt in de sterkte van specialisatie en werken via de direct search approach. Wij zijn gekend om op-maat oplossingen te bieden in search opdrachten die wij met passie uitvoeren.

                                          

 

Jonnaert & Partners is een adviesbedrijf voor Financiële Instellingen die de ambitie hebben om te groeien in België via de acquisitie van een bestaande structuur. Wij zijn ook actief in het coaching van senior bankers. Wij ontwikkelden assessment en outplacement programma’s. En tenslotte zijn wij ook zeer sterk in loonstudies.